Advies opties

De prijs van een adviseur weerhoudt je ervan om advies te vragen. Je bent bang dat de teller  begint te tikken zodra er contact is. Met als gevolg dat je niet al je kennis deelt omdat je de gesprekken niet te lang wilt laten duren. Dat is niet effectief.

 

Daarom werken wij met heldere pakketten en betaalbare tarieven. Uiteindelijk merk je dat de adviezen zichzelf hebben terugverdiend.

Paniekpakket

 

Je bent een mkb’er en er is nu actie nodig. Wij komen naar je toe en analyseren het probleem en maken een offerte op maat voor je. Wij bespreken op een heldere wijze wat er nodig is om je probleem om te lossen. We helpen je met de documenten die nodig zijn voor een eventuele financiering.

 

Adviseurinbedrijf.nl maakt inzichtelijk wat de actie gaat opleveren en welke kosten je moet maken. Omdat er nu actie nodig is, is een offerte op maat de enige goede manier om inzicht te geven wat de kosten zijn.

 

Onderhoudscontract

 

Je kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. In dit contract huur je financiële en juridische kennis en ondersteuning in. Zie het als een brandverzekering. Je hebt het veelal niet nodig, maar als er brand is dan wil je niet lang nadenken en direct in actie komen om de brand te blussen.

 

Per kwartaal krijg je een paar advies-uren toegewezen. Gebruik je ze niet, dan komen ze te vervallen. Bij brand bel je om de brand te blussen. Je kunt de uren ook inzetten om advies te vragen.

 

Urenkaart

 

Het inhuren van een CFO of adviseur is kostbaar. Je kunt ons ook een paar uren per maand inhuren. In die uren werken wij voor jou en geven ook ongevraagd advies. De uren blijven beschikbaar ook als je er een maand geen gebruik van maakt.

 

Onze adviezen blijken in de praktijk vaak waardevol. Jij kunt immers niet alles weten. Ben je klaar voor een serieuze verbetering van je processen waarmee je geld bespaart? Dan is de urenkaart een betaalbare optie voor je.

 

Een contract op maat

 

Wij komen graag naar je toe om met je te bespreken welke vorm van ondersteuning voor jou en je bedrijf effectief is.

 

Adviseurinbedrijf.nl kan een analyse maken van de huidige situatie en bekijken waar wij jou kunnen ondersteunen. Jij houdt alle touwtjes in handen.

Neem contact met mij op voor

een vrijblijvend gesprek.